Monday, November 15, 2010

Hari Terakhir sesi persekolahan sesi 2010

2010 SCHOOL YEAR = OVER.
everybody dance now!


so tadi last day skolah kan, sekolah kitorang adakan gotong-royong. tetapi hakikatnya, tak macam gotong royong pun. hahahahaha. kelas dah settle so lepak je lah. Padahal memang semua orang lepak-lepak je pun tadi. tak ada aktiviti. cikgu nak marah, dah tak ada alasan kukuh, kan? hahahaha

Lepas lepak ngan kawan-kawan, lepak ngan geng Drama Class. Kak Anis, Kak E'zzah, Amirul Si Angau dan Kamal Si Pencemar Alam. (Diorang tak tau aku ada blog so suka hati aku lah >;D lagipun diorang tau dah aku gelar diorang camtu :P)

Kak Anis and Kak E'zzah

Kamal Si Pencemar Alam. Curi riben orang ikat kat beg dia buat harta pusaka =,= takpela, buat kenang-kenangan.
 soalan: Sofia, kenapa panggil dia 'pencemar alam'?  jawapan: sebab motor dia mengeluarkan asap yang banyak gila sampai kawasan berdekatan akan nampak macam kena jerebu. setiap kali dia datang aku akan tutup hidung. HAHAHAHAHA.

Amirul Si Angau dengan muka jiwangnya. biasa~~
so, enough about them.
My bro datang jugak ke sekolah aku tadi. Lawat sekolah lama dia. sebelum dia masuk sekolah ni, dia pun sekolah kat SMK Agama Tok Jiring jugak. Like brother like sister =,="


All in all, I enjoyed the last day of school. although it didn't really felt like the last day of school, actually.

Next year: Penilainan Menengah Rendah. I'm taking 9 subjects, the usual 8 + arabics.
Man, i really got to work hard next year. no more nonsense. WHAT?

(Sofia - Nonsense) = DULL and BORING AS A BRICK
besides, i'm pretty sure no one can take the nonsense out of me.
so HAH!

Oh Yeah, esok balik kampung kat Rompin, Pahang. so no internet for a while. :)
Bulan Disember nanti balik kampung jugak. but that's a another longer story for later ;)

No comments:

Post a Comment

Thanks for commenting! :D