Friday, May 20, 2011

mehh

Assalamualaikum peeps!
I hope you guys are fine and dandy. LOL FINE AND DANDY XD

hmm, sebab ketiadaan internet, lama gila tak pudate blog. ( padahal baru satu bulan ).
activities ketika internet-less?

  1.  parent's anniversary
  2. mother's day
  3. daddy's birthday
  4. lawn bowling
  5. pertandingan puisi lagu
  6. teachers' day
  7. more lawn bowling
nothing really happened during the first three stuff, so we can just cross that out.

OK, number 4, lawn bowling. Sukan badan-badan sukanun. My dad jadi pengerusi untuk sukan ni. dekat seminggu duk kat padang lawn bowl UMT dr 8 pagi hingga 12 malam. aku pun ikut sekali malam-malam. heran ah sekolah tak sekolah, ikut jugak :P  best woh dapat tgk national players main! mmg pergh la. pergggghhhhhhhhh~~~~. hahahahahaha. last day kan, squad UMT ambik gmbr byk2. gila2 la diorang posing. nano2 blake ekeke.

Puisi lagu.
Dari sekolah ke Kemaman kitorang duk berkepit dalam kereta cikgu okay. -___- but it was so worth it!
dari awal perjalan tak berhenti bercakap lolol. the competition was awesome. nah, we didn't win. you wiin some you lose some right? then kitorang pergi Mesra Mall XD haha, pastu singgah McD pulak. aiyooh. mmg tak tahan apabila dah hampir tertidur kat belakang pastu tetiba cg terlanggar bump, terloncat sampai kepala terkena siling kereta. aduh! -__-malam2 tak nampak pulak. malam tu sampai rumah kul 10.30 lebih. kesian plak ke sesetengah pelajar yang menduduki peperiksaan hari kemudiannya. takpe, overall kitorang enjoy!

Teachers' day.
bersajak dengan cikgu. takda effect langsung. -____- at least dapat pakai baju kurung sepanjang hari kat sekolah  :P

more lawn bowling! HOOOWWWWWYYYEAAAHH.
just buat tournament kecil-kecilan je antara geng2 kitorang pada hari Wesak. it was fun. dari pagi sampai petang. perempuan datang 3 org je termasuk aku, so 3 3 dapat hamper LOL . pagi main sekejap, pstu lepak2 je sementara yg lelaki main. pasti time diorang final, kitorang pun final. hahaha. byk pulak masa yg diluangkan ngn diorg ptg2 leni. ye la kan, abang aku sorang je, tu pun duk asrama. jadi diorang la yg jd kakak2 n abang2 aku :P

next stop, Terengganu City Night Games, 27th May ni! can't wait!
but sekarang kena fokus exam dulu. exam dh start semalam dan akan berakhir 25hb ni.

till next time, adios!

No comments:

Post a Comment

Thanks for commenting! :D